Подейкують, що справжні гуцули для бадьорого і продуктивного дня починали свій ранок з чашечки запашної кави.
Сьогодні мало хто уявляє день без цього ароматного напою. А уявіть наскільки смакуватиме кава, якщо вона свіжообсмажена в ростерії «Боркут», а процес кавування відбувається посеред заворожуючих краєвидів Карпат.
Ростерія знаходиться на 2 поверсі броварні «Ципа». За склянними стінами можна побачити весь процес обсмажування, а також насолодитися приготованим баристою напоєм.
Тут обсмажують каву із зерн Арабіки яку беруть із Costa Rica, Mexico, Honduras , Brazil, а також на зернах Робусти з Індії.
Існує багато сортів кави і всі вони різняться за смаковими властивостями. Завдання ростерії – обсмажувати так, щоб відкрити усі смакові нотки, притаманні кожному з них.
Правильно обсмажена сировина – це міцний фундамент у кавовій справі, без якого усі наступні кроки не мають сенсу.
Ділимося рекомендаціями з питань здоров'я та відпочинку.
Часто ексклюзивно для підписників робимо спеціальні пропозиції та знижки на послуги санаторію.
Служба підтримки в соцмережах відповість на Ваші запитання щодо лікування, відпочинку та проживання.