15 причин чому варто відвідати "Еко-ферму Розенталь"

 Запрошуємо вас відвідати еко-ферму та сироварню "Розенталь"! Ось 15 причин, чому варто побувати на фермі:

  1. Спробувати мінеральну воду з природного джерела.
  2. Зробити селфі з козами на фермі та погодувати їх. Ферма налічує близько 150 кіз зааненської породи, які радо зустрічають гостей та дарують позитивні емоції.
  3. Зробити фото біля пам'ятника головній козі та "Божевільні, але щасливі кози", які символізують атмосферу, що панує на фермі.
  4. Подивитись колекцію дзвоників, які відображають традиції та культуру регіону і створюють особливу атмосферу.
  5. Зробити фото з полонинськими будзами, що визрівають у сироварні.
  6. Дізнатись традиції та технологію виготовлення гуцульської бриндзі - відкрийте унікальні секрети цього сиру та ознайомтесь з його особливостями.
  7. Купити справжню полонинську бринзу від "Гуцульської бринзарні" - сир з неповторним смаком і ароматом, який можна взяти з собою як сувенір.
  8. Дізнатись історію сироварні "Менчул" та сиру "Емменталь" з полонини, доповнюючи історію смачною дегустацією сирів. Не пропустіть екскурсію фермою, яка відбувається щочетверга о 19:00.
  9. Продегустувати 8 видів сирів "Розенталь" з медом та лекварами власного виробництва, насолоджуючись різноманіттям смаків та поєднань цих продуктів.
  10. Спробувати унікальний сир "Три молока", створений з молока трьох різних тварин. Цей сир має особливу смакову гамму і стане справжнім відкриттям для гурманів.
  11. Спробувати гуцульську піцу на дровах - смачна піца, яка приготована за власним фірмовим рецептом з мелайного борошна та гуцульських продуктів, що надають їй особливий аромат і смак.
  12. Спробувати пасту власного виробництва "Ромео" та "Мирося" з сиром "Розенталь" - це поєднання пасти з цільнозернового борошна власного виробництва та ніжного вершкового сиру, що розкриває багатий смак страви. Також радимо спробувати пасту з мʼясом мангалиці.
  13. Спробувати баранячу юшку чи окрошку на жинтиці - насолодіться гуцульськими стравами, приготованими за унікальними рецептами.
  14. Спробувати морозиво з козячого молока - смачне джелато, яке ідеально підійде для охолодження в спекотну погоду.
  15. Випити пиво "Рахівське" з буженим сиром "Трембіта" або смаженим сиром «Фріга».

📞 Записатись на екскурсію фермою: +380 93 719 16 65

📍 Чекаємо на вам за адресою: урочище Васкул - село Кваси, Рахівський р-н, Закарпатська обл.

< Повернутися до акцій

Приєднуйтеся до нас

Ділимося рекомендаціями з питань здоров'я та відпочинку.

Часто ексклюзивно для підписників робимо спеціальні пропозиції та знижки на послуги санаторію.

Служба підтримки в соцмережах відповість на Ваші запитання щодо лікування, відпочинку та проживання.

© 2008-2024 «Гірська Тиса»
Розробка інтернет-проектів WebLife